نان سیب زمینی خانگی یک نان نرم و لطیف با بافتی عالی است که می‌توان آن را برای انواع ساندویچ‌هایی که با نان اسلایس شده درست می‌شوند، استفاده کرد. این نان علاوه بر بافت خوب و پف مناسب، طعمی دل انگیز دارد که به خاطر وجود نشاسته سیب زمینی است و البته بخش زیادی از طعم آن بستگی به نان نوع سیب زمینی دارد و در صورت استفاده از سیب زمینی پر نشاسته شیرین طعمی شیرین‌ خواهد داشت.

نان سیب زمینی یکی از نان‌های مورد علاقه من است چون اولین نانی بود که درست کردم و متاسفانه آن را خراب کردم چون به اشتباه مقدار بیشتری شیر ریختم و خمیر شد ولی مزه آن آنقدر عالی بود که راغب شدم باز هم درست کنم. بعد از اولین تجربه من بارها و بارها نان سیب زمینی به شکل لوف و لقمه‌ای و یا برگر سیب زمینی درست کردم. این نا خوشمزه و تا حدودی شیرین را می‌توان برای انواع ساندویچ و یا همراه سوپ استفاده کرد. طعم آن نسبت به نان‌های دیگر کمی شیرین‌تر است و موقع خوردن کمی هم طعم سیب زمینی احساس می‌شود.

نان سیب زمینی

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اخبار فورتنایت مداد رنگی accessories Michelle pc-an ❣❀ مــ❤ـــاه گــ❤ـــل ❀❣ فروش پکیج دیواری بوتان ایران رادیاتور در شیراز -فلاح زاده کوچینگ و توسعه فردی دخترونه‌های از مد افتاده شرکت سهام آنلاین