طرز تهیه خوراک جغور بغور”

جَغور بَغور که به نام های جغول بغول” ، واویشکا” ، حمیسه” یا هگیس” هم شناخته میشود، نام خوراکی است با مخلوط کردن دل ، جگر و قلوه گوسفند تهیه میشود. جغور بغور در بسیاری از شهرهای ایران مانند زنجان،رشت، ساری، اردبیل و کرمانشاه رایج بوده و شاید بتوان علت رواج یافتن آن در این مناطق را رونق داشتن دامداری دانسته و در نتیجه به دلیل فراوانی و قیمت نه چندان بالا، جغور بغور را خوراکی لذیذ و خوشمزه و البته فست فودی برای اقشار متوسط و پایین جامعه در نظر گرفت. در زبان آذری جغور بغور به صورت جیغیر بیغیر” تلفظ میشده و احتمالا با رواج یافتن در فارسی به جغور بغور تغییر یافته‌ است.

Image result for ‫خوراک جغور بغور‬‎

مواد لازم برای خوراک جغور بغور

  • قلوه گوسفند:1 عدد
  • دل گوسفند:1 عدد
  • جگر گوسفند:1 عدد
  • جگر سفید:1 عدد
  • پیاز:4 عدد
  • رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
  • کره:2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه:مقدار لازم

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پرسش مهر سال 98 طراحی گرافیک یادداشت‌های شخصی جامبو بگ تهران اشعار فاطمی (جدید) فروشگاه مگس گروه مهدوی «عصر سلیمانی ها» پرهام گرافیک ساخت انواع تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستوران titi